SD Elite


STER hengst

Dit is SD Elite, hij is afkomstig van de welbekende SD Farm uit Engeland, zijn vader is SD the Don en zijn moeder SD Flowerbomb. Opa is the Wooly Mammoth.

SD Elite is schimmel bont (genetische code is Gg-aa-EE-nT-nW20,  en heeft met een schofthoogte van 1.40 mtr. SD Elite is PSSM1 en FIS vrij. Klik HIER voor meer over SD Elite.

I am Exclusive Sam

STER Preferente hengst

Dit is I am Exclusive Sam, hij is gefokt in Duitsland, zijn vader is Jordy van "De bonte hoeve" en zijn opa is Dublin. I am Exclusive Sam is bruinbont van kleur genetische code is Ee/Aa/nT dus hij bezit ook het vosgen, hij is 1.53 mtr schofthoogte en PSSM1 en FIS vrij. I am Exclusive Sam fokt mooie grote veulens met een mooi hoofd. Klik HIER voor meer over I am Exclusive Sam

Dit zijn onze goede gekeurde dekhengsten SD Elite en I am Exclusive Sam die ook uw merrie(s) mogen dekken. Sam en SD Elite dekken alleen bij ons thuis, het is mogelijk uw merrie bij ons te stallen, ze krijgen dan een eigen weitje en eventueel 's-nachts op stal. Hieronder staan de punten van SD Elite en I am Exclusice Sam zodat u kunt zien of hij bij uw merrie past. Wilt u contact met ons hebben klik dan hier.


SD Elite

I am Exclusive Sam

Alg. Indruk

9

9


Hoofd

9,5

9,5


Hals

9

10

Schoft en Schouders

9

9


Voorbenen

9

9


Borst

9,5

9,5


Rug

9

9


Achterhand

9,5

9


Achterbenen

9

9SD Elite

I am Exclusive Sam


Sokken

9

8

Manen en staart   

9,5

9


Stap

9

9

Draf

9

9


Gedrag

10

10


Presentatie

9,5

9


Irish cob type

9,5

9


Totaal

148

146


Premie

1 ste Premie

1 ste Premie / STER

 

 

VOORWAARDEN VOOR DEKKING EN STALLING :

  • Dekken gaat op natuurlijke manier op onze paardenmelkerij. Wij komen niet naar de merrie toe maar u kunt naar ons toe komen.
  • Het dekgeld voor I am Exclusive Sam en SD Elite inclusief afdracht aan het stamboek is 500 euro. Het dekgeld dient contant betaald te worden bij het ophalen van de merrie bij de eerste dekking en is geldig voor het volledige seizoen.
  • Merries kunnen maximaal drie keer per kalenderjaar ter dekking worden aangeboden. Is de merrie dan nog niet drachtig eisen wij een veterinair onderzoek alvorens er een nieuwe dekking plaatsvindt.
  • Merries dienen ingeënt te zijn.
  • De veterinaire begeleiding van de merrie ( indien nodig ) gebeurt door Dierenkliniek : Dierenartsenpraktijk Langerwerf Provinciale weg 75 4909 AE Oosteind (NBr)Tel: 06 - 20 666 285 en is voor rekening van de eigenaar van de merrie.
  • Indien er dringende veterinaire hulp nodig is voor uw dier, doen wij ook beroep op Dierenartsenpraktijk Langerwerf Provinciale weg 75 4909 AE Oosteind (NBr)Tel: 06 - 20 666 285 . Indien u dit wil kunt u ook naam en telefoonnummer van uw eigen dierenarts opgeven: ..................................................................... Tel : ............................
  • Het stalgeld bedraagt voor de merrie met of zonder veulen € 7.50 / dag. Indien uw dier(en) langer dan 30 dagen op ons bedrijf blijven, dient het stalgeld maandelijks betaald te worden.

  • Bij een niet gebleken drachtigheid krijgt u na overlegging van een gustverklaring van de dierenarts in het volgende seizoen een reductie van 50% op het dekgeld van hengst waarmee uw merrie het voorgaande jaar gedekt is.
  • Paardenmelkerij "De bonte hoeve" aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, ziekte of letsel van mensen, dieren of andere.