Aangeboden cobs

Op onze paardenmelkerij hebben wij regelmatig Irish cobs te koop. Hieronder staan de cobs die op dit moment bij ons te koop zijn. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt dus de Irish cob waar nog geen "verkocht" bij staat is nog te koop. Doordat bij ons de veulentjes dagelijks meerdere keren in de hand komen zijn ze erg braaf en niet bang. Zo zijn ze niet bang voor tractors en dergelijke en kunnen zowel goed alleen op stal staan als in de groep lopen. Omdat ze op latere leeftijd, vaak 7 tot 10 maanden oud, pas worden gespeend door hun eigen moeder, hebben ze geen verlatings angst en zijn ze goed gesocialiseerd. De veulens kunnen vanaf jonge leeftijd al gereserveerd worden maar ze mogen pas bij ons weg als ze door hun eigen moeder gespeend zijn.


Als je interesse hebt, of informatie wilt, kan je contact met ons opnemen via tel: 0416 - 343633. Je kunt dan een afspraak maken om je keuze in het echt te komen bewonderen op Hogevaart 85 in Sprang-Capelle (5161 PM) en ervaren hoe braaf onze paarden zijn.
Mailen kan ook : conny@debontehoeve.nl.

renteKay, zoon (ruin) van Teagan en SD Elite

 VERKOCHT

Kay is een bruinbonte ruin. Hij is geboren op 28 juni 2022. Zijn vader is onze STER Preferente hengst SD Elite (vaders vader is SD The Don) en zijn moeder is onze STER merrie Teagan. Kay is ingeschreven in het ICS stamboek HB1. Hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.45m uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij).

 

Finley, zoon (ruin) van Noméh en SD Elite

 VERKOCHT

Finley is een zwartbonte ruin. Hij is geboren op 2 juli 2022. Zijn vader is onze STER Preferente hengst SD Elite (vaders vader is SD The Don) en zijn moeder is onze eerste premie merrie Noméh van de bonte hoeve. Finley is ingeschreven in het ICS stamboek HB1. Hij is gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.52m uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij).

 

James, zoon (ruin) van Kelcy en I am Exclusive Sam

 VERKOCHT

James is een mooi zwartbonte ruin. Hij is geboren op 18 augustus 2022. Zijn vader is onze STER preferente hengst I am Exclusive Sam (vaders vader is STER preferente hengst Jordy van de bonte hoeve) en zijn moeder is onze STER merrie Kelcy van de bonte hoeve (moeders vader is eerste premie preferente hengst Hilko van de bonte hoeve) . James is als hij bij ons weg mag ingeschreven in het ICS stamboek HB1. Hij is dan gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.53 m uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij).

 

Nolyn, zoon van Kody en I am Exclusive Sam

VERKOCHT

tweede veulenpremie

Nolyn is een mooi bruinbont hengstje. Hij is geboren op 2 april 2023. Zijn vader is onze STER Preferente hengst I am Exclusive Sam (vaders vader is STER preferente hengst Jordy van de bonte hoeve) en zijn moeder is onze Dagkampioen 2011 en 2016 STER merrie Kody van de bonte hoeve (moeders vader is STER preferente hengst Zidane van de bonte hoeve) . Nolyn is als hij bij ons weg mag ingeschreven in het ICS stamboek HB1. Hij is dan gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.50 m uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij).

 

Maili, dochter van Cece en SD Elite

VERKOCHT

eerste veulenpremie

Maili is een mooi bruinbont merrietje. Ze is geboren op 5 april 2023. Haar vader is onze STER Preferente hengst SD Elite (vaders vader is de beroemde engelse hengst SD The Don) en haar moeder is onze dagkampioen 2020 STER merrie Cece van de bonte hoeve (moeders vader is STER preferente hengst Jordy van de bonte hoeve) . Maili is als ze bij ons weg mag ingeschreven in het ICS stamboek HB1. ze is dan gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Ze loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Haar schofthoogte zal ongeveer op de 1.52 m uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij).

 

 

 

Ionait, dochter van Suus en I am Exclusive Sam

 VERKOCHT

 eerste veulenpremie

Ionait is een mooi bruin bont merrietje. Ze is geboren op 16 april 2023. Haar vader is onze STER Preferente hengst I am Exclusive Sam (vaders vader is STER preferente hengst Jordy van de bonte hoeve) en haar moeder is onze dagkampioen 2015 STER merrie Suus van de Lijntse Bossen. Ionait is als ze bij ons weg mag ingeschreven in het ICS stamboek HB1. Ze is dan gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Ze loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Haar schofthoogte zal ongeveer op de 1.55 m uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij).

 

 

 

Murphey, zoon van Caisy en I am Exclusive Sam

  tweede veulenpremie

Murphey is een mooi zwartbont hengstje. Hij is geboren op 2 mei 2023. Zijn vader is onze STER Preferente hengst I am Exclusive Sam (vaders vader is STER preferente hengst Jordy van de bonte hoeve) en zijn moeder is onze STER merrie Caisy van de bonte hoeve (moeders vader is STER preferente hengst Zidane van de bonte hoeve) . Murphey is  als hij bij ons weg mag ingeschreven in het ICS stamboek HB1. Hij is dan gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem.Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.48 m uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij).

 

 

 

 

Jileen, dochter van Luana en I am Exclusive Sam

 eerste veulenpremie

Jileen is een mooi zwartbont merrietje. Ze is geboren op 9 juni 2023. Haar vader is onze STER Preferente hengst I am Exclusive Sam (vaders vader is STER preferente hengst Jordy van de bonte hoeve) en haar moeder is onze STER merrie Luana van de bonte hoeve. Jileen is  als ze bij ons weg mag ingeschreven in het ICS stamboek HB1. Ze is dan gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Ze loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Haar schofthoogte zal ongeveer op de 1.48 m uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij).

 

 

 

 

Eily, dochter van Teagan en SD Elite

VERKOCHT

Eily is een mooi grijsbont merrietje. Ze is geboren op 29 augustus 2023. Haar vader is onze STER Preferente hengst SD Elite (vaders vader is SD the Don) en haar moeder is onze STER merrie Teagan van de bonte hoeve. Eily heeft twee prachtige blauwe ogen en "lucky ears". Ze is als ze bij ons weg mag ingeschreven in het ICS stamboek HB1. Is dan gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al haar inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Ze loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Haar schofthoogte zal ongeveer op de 1.48 m uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij).

 

 

 

 

Kane, zoon van Polly en I am Exclusive Sam

Kane is een mooi bruinbont hengstje. Hij is geboren op 9 oktober 2023. Zijn vader is onze STER Preferente hengst I am Exclusive Sam en zijn moeder is onze STER merrie Polly. Hij is als hij bij ons weg mag ingeschreven in het ICS stamboek HB1. Hij is dan gechipt, heeft een paspoort, is regelmatig bekapt, heeft al zijn inentingen gehad en is regelmatig ontwormd. Hij loopt keurig mee aan het halster en kan goed met andere paarden omgaan in de weide, ook op stal is geen enkel probleem. Zijn schofthoogte zal ongeveer op de 1.52 mtr uitkomen (geschat) PSSM1: n/n (vrij).